Премахване на вихрови клапи

Премахване на вихрови клапи

Софтуерно и физическо премахване на вихрови клапи. За цени и уточнения, моля да се свържете с нас!

Услуга в рамките на деня за всички марки и модели автомобили – Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Mazda, Opel, Peugeot, Toyota  и др. Извършва се от опитен и квалифициран екип.

Какво са вихровите клапи (от английски Swirl flaps)? Това са специални клапи във всмукателния колектор на двигателя на колата. Те се управляват от механизъм, който се ръководи от борд-компютъра на колата при достигане на дадени обороти. Задачата им е да направят така, че въздухът, постъпващ в цилиндъра, е достатъчно завихрен за едно качествено и хомогенно смесване с горивото при всякаква скорост на автомобила.

 • Автомобили с цена над 1 млн. лв., продаващи се в mobile.bg
  on април 10, 2021 at 10:01 am

  Добре известен факт е, че у нас, въпреки лошия стандарт на живот на средностатистическите българи, има и доста… Материалът Автомобили с цена над 1 млн. лв., продаващи се в mobile.bg е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Вече тествахме най-евтината електрическа кола в Европа и у нас – Dacia Spring
  on април 10, 2021 at 8:01 am

  Букурещ, Румъния. екип на mobile.bg от мястото на събитието. Под шапката на Renault, румънската марка Dacia стартира офанзивата… Материалът Вече тествахме най-евтината електрическа кола в Европа и у нас – Dacia Spring е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Mansory преработи още един Rolls-Royce
  on април 9, 2021 at 10:01 am

  Mansory e добре познато тунинг студио, което се заема с доста скъпи коли и в портфолиото им можем… Материалът Mansory преработи още един Rolls-Royce е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Новият McLaren предлага изключително ускорение
  on април 9, 2021 at 10:01 am

  McLaren Artura бе представен преди близо два месеца и макар тогава да бяха представени техническите характеристики на модела,… Материалът Новият McLaren предлага изключително ускорение е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Skoda показа нова версия на Octavia
  on април 9, 2021 at 9:01 am

  Новата Skoda Octavia дебютира в края на миналата година и макар, че вече видяхме най-интересната версия vRS, то… Материалът Skoda показа нова версия на Octavia е публикуван за пръв път на Новините Днес.