Премахване на EGR

Премахване на EGR

Ние предлагаме софтуерно изключване на EGR клапана, което е окончателно решение на проблема. Когато се налага предлагаме и физическо затапване на тръбата, която провежда изгорелите газове. Софтуерното премахване на EGR представлява даване на инструкции на моторния компютър да не очаква поток от изгорели газове и да не следи работата на клапана. При това положение системата спира да функционира и да създава проблеми. Тъй като системата има отношение само към екологията, изключването и няма никакви негативни ефекти върху работата на автомобила. След премахването мощността на двигателя се възвръща, изчезва черният пушек, който често съпътства EGR проблемите.

Едно премахване на този клапан е много по-достъпно от подмяната на EGR клапана с нов или с алтернативен.

5 положителни ефекта след премахване на EGR

– по-добра динамика на автомобила

– по-нисък разход на гориво

– по-ниски разходи за поддръжка

– по-чиста всмукателна система всмукателен колектор и всмукателни клапани

– работата на EGR системата няма отношение към изискванията за технически преглед – при ГТП не се мерят NOx  (азотни оксиди). Колата ще продължи да отговаря на екологичните изисквания на Р. България

 • Автомобили с цена над 1 млн. лв., продаващи се в mobile.bg
  on април 10, 2021 at 10:01 am

  Добре известен факт е, че у нас, въпреки лошия стандарт на живот на средностатистическите българи, има и доста… Материалът Автомобили с цена над 1 млн. лв., продаващи се в mobile.bg е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Вече тествахме най-евтината електрическа кола в Европа и у нас – Dacia Spring
  on април 10, 2021 at 8:01 am

  Букурещ, Румъния. екип на mobile.bg от мястото на събитието. Под шапката на Renault, румънската марка Dacia стартира офанзивата… Материалът Вече тествахме най-евтината електрическа кола в Европа и у нас – Dacia Spring е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Mansory преработи още един Rolls-Royce
  on април 9, 2021 at 10:01 am

  Mansory e добре познато тунинг студио, което се заема с доста скъпи коли и в портфолиото им можем… Материалът Mansory преработи още един Rolls-Royce е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Новият McLaren предлага изключително ускорение
  on април 9, 2021 at 10:01 am

  McLaren Artura бе представен преди близо два месеца и макар тогава да бяха представени техническите характеристики на модела,… Материалът Новият McLaren предлага изключително ускорение е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Skoda показа нова версия на Octavia
  on април 9, 2021 at 9:01 am

  Новата Skoda Octavia дебютира в края на миналата година и макар, че вече видяхме най-интересната версия vRS, то… Материалът Skoda показа нова версия на Octavia е публикуван за пръв път на Новините Днес.