Чип Тунинг

Чип Тунинг

Тунинг – Бг е част от JM AUTO GROUP и предлага качествен чип тунинг на леки автомобили, мотори, камиони, яхти и селскостопанска техника.

Нашата цел е да предложим максимално оптимална цена, която да не нарушава високото качество на предлаганите от нас услуги.
Ние знаем, че всички се интересуват от повишаване на мощността на превозното средство, което управляват и затова предлагаме чип тунинг (ремап), който е изготвен специално и единствено за Вашият автомобил.
Нашите специалисти изготвят индивидуален чип тунинг за всеки клиент, като гарантираме за коректната работа на автомобила след чип тунинга, повишена мощност и по-добри резултати.

чип тунинг

Разлика между РЕМАП и ЧИП ТУНИНГ ? 

На практика двете неща са почти еднакви, но се различават по едно – при чип тунинга се поставя чип , който да управлява по модифициран начин Вашият автомобил, докато при РЕМАП се редактира наличният софтуер на автомобила, като параметрите му се задават ръчно.

Как се прави чип тунинг – ремап ?

Услугата се извършва чрез специализирана апаратура и различни софтуери , които позволяват коректната намеса на специалист.

 

За какво се използва чип тунинга (ремап) ?

Реално може да бъде използван за различни неща, като най-известното е за повишаване на мощността, но може да се използва и за намаляване на разхода на гориво, за изключване на определи функции на автомобила, за намаляване на мощността и други.

Поврежда ли чип тунинга (ремап) колата ?

Не. Автомобила не може да бъде повреден след правилна настройка (чипиране). Вашият автомобил е софтуерно ограчичен до определени заводски параметри, реално ние променяме тези параметри, но не “изчеждаме” автомобила на 100%.

 • Автомобили с цена над 1 млн. лв., продаващи се в mobile.bg
  on април 10, 2021 at 10:01 am

  Добре известен факт е, че у нас, въпреки лошия стандарт на живот на средностатистическите българи, има и доста… Материалът Автомобили с цена над 1 млн. лв., продаващи се в mobile.bg е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Вече тествахме най-евтината електрическа кола в Европа и у нас – Dacia Spring
  on април 10, 2021 at 8:01 am

  Букурещ, Румъния. екип на mobile.bg от мястото на събитието. Под шапката на Renault, румънската марка Dacia стартира офанзивата… Материалът Вече тествахме най-евтината електрическа кола в Европа и у нас – Dacia Spring е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Mansory преработи още един Rolls-Royce
  on април 9, 2021 at 10:01 am

  Mansory e добре познато тунинг студио, което се заема с доста скъпи коли и в портфолиото им можем… Материалът Mansory преработи още един Rolls-Royce е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Новият McLaren предлага изключително ускорение
  on април 9, 2021 at 10:01 am

  McLaren Artura бе представен преди близо два месеца и макар тогава да бяха представени техническите характеристики на модела,… Материалът Новият McLaren предлага изключително ускорение е публикуван за пръв път на Новините Днес.

 • Skoda показа нова версия на Octavia
  on април 9, 2021 at 9:01 am

  Новата Skoda Octavia дебютира в края на миналата година и макар, че вече видяхме най-интересната версия vRS, то… Материалът Skoda показа нова версия на Octavia е публикуван за пръв път на Новините Днес.