Чип Тунинг

Чип Тунинг

Чип Тунинг

Тунинг – Бг е част от JM AUTO GROUP и предлага качествен чип тунинг на леки автомобили, мотори, камиони, яхти и селскостопанска техника.

Нашата цел е да предложим максимално оптимална цена, която да не нарушава високото качество на предлаганите от нас услуги.
Ние знаем, че всички се интересуват от повишаване на мощността на превозното средство, което управляват и затова предлагаме чип тунинг (ремап), който е изготвен специално и единствено за Вашият автомобил.
Нашите специалисти изготвят индивидуален чип тунинг за всеки клиент, като гарантираме за коректната работа на автомобила след чип тунинга, повишена мощност и по-добри резултати.

чип тунинг

Разлика между РЕМАП и ЧИП ТУНИНГ ? 

На практика двете неща са почти еднакви, но се различават по едно – при чип тунинга се поставя чип , който да управлява по модифициран начин Вашият автомобил, докато при РЕМАП се редактира наличният софтуер на автомобила, като параметрите му се задават ръчно.

Как се прави чип тунинг – ремап ?

Услугата се извършва чрез специализирана апаратура и различни софтуери , които позволяват коректната намеса на специалист.

 

За какво се използва чип тунинга (ремап) ?

Реално може да бъде използван за различни неща, като най-известното е за повишаване на мощността, но може да се използва и за намаляване на разхода на гориво, за изключване на определи функции на автомобила, за намаляване на мощността и други.

Поврежда ли чип тунинга (ремап) колата ?

Не. Автомобила не може да бъде повреден след правилна настройка (чипиране). Вашият автомобил е софтуерно ограчичен до определени заводски параметри, реално ние променяме тези параметри, но не “изчеждаме” автомобила на 100%.

 

Виж още

Вижте също
Close
Back to top button