Новини

Dacia представя студията Manifesto – лаборатория на колела

Тунинг БГ Новини

Manifesto предефинира значимото, за да осигури все по-семпло и по-истинско изживяване. Няма филтри между пътниците и околната среда – без врати, без прозорци, без предно стъкло. Вие сте потопени в природата. И когато се наслаждавате на дейностите си на открито, няма нищо толкова удобно от мултифункционална работна повърхност вместо врата на багажника.

Пътниците могат да бъдат близо до природата и в същото време да останат свързани с услугите, налични на техния смартфон: семплият, ефективен и икономичен подход на Dacia за носене на собствено устройство прави възможно пълното интегриране на смартфон в таблото и бордовия компютър. Тази система е вече налична за няколко от моделите на марката и ще се развива допълнително в бъдеще.

Manifesto поставя началото на друг пробив, който ще бъде вграден в бъдещите модели: YouClip, семпла система за осигуряване на разнообразие от удобни и модулни аксесоари. И накрая, тъй като готиното често се припокрива с полезното при Dacia, единичният фар – защо да използвате два, ако един осигурява цялата светлина, от която се нуждаете? – може да се отдели и да се използва като мощен фенер!

Автомобилите Dacia са добре известни като здрави и надеждни. Duster, Jogger и Sandero Stepway, например, се открояват като автомобили, на които клиентите могат да разчитат за занимания на открито. Концептуалният автомобил Manifesto разширява границите още повече, превръщайки автомобила в посредник между хората и природата.

Manifesto идва с всички офроуд отличителни белези, включително задвижване на 4 колела, висока позиция на седене, големи колела и каросерия, създадена да издържи и на най-трудния терен. Manifesto е водоустойчив: можете да почистите вътрешността с водоструйка. Свалящите се тапицерии се превръщат в спални чували за секунди.

Багажникът на покрива може да носи всякакви товари, тъй като релсите могат да се местят в различни конфигурации. (Dacia вече се отличава пред останалите със своите иновативни модулни релси на покрива за Sandero Stepway и Jogger, и скоро Duster). Специална преносима батерия доставя захранване през домашен контакт, превръщайки Manifesto в източник на енергия за всякакви дейности на открито, изискващи електричество.

Tuning-BG.com

Виж още

Back to top button