Новини

Volkswagen T7 Multivan Edition: Може ли да има спорт в семейния бус?

Тунинг БГ Новини

Германците направиха външния вид на своя бус по-примамлив за спортно ориентираните водачи – какво друго включват промените?

Специалният модел Multivan Edition е предназначен да подчертае спортната страна на новия T7. Volkswagen иска да постигне това с множество черни елементи по каросерията. Специалният модел беше представен на изложението за търговски автомобили IAA в Хановер.

Черни детайли и специални краски

Покривът на Multivan Edition, включително А-колоните и спойлерът на покрива, е боядисан в наситено черно с перлен ефект. Тъмните прозорци отзад подчертават външния вид. LED стоповете също са затъмнени. Отстрани Multivan Edition изпъква лъскави черни капаци на страничните огледала, черни 18-инчови алуминиеви джанти Toshima и черно фолио върху праговете, където също стои надписа Edition. Отпред решетките на въздуховодите допълват гамата от черни детайли. Другото стандартно оборудване на Multivan Edition включва IQ.Light LED матрични фарове и амбиентно осветление в зоната на вратите с логото и силуета на Multivan, включително надпис Edition. Специалният модел се предлага стандартно в сивия цвят Pure Grey, който осигурява добър контраст с черния покрив. Контрастиращите цветове Candy White, Energetic Orange Metallic, Indium Grey Metallic, Monosilver Metallic и Reflex Silver Metallic също се предлагат като опция. Новият Multivan Edition може да бъде поръчан и в двете дължини на каросерията (4 973 и 5 173 mm), като пет, шест и седем местен модел и с всички задвижващи системи (PHEV, TSI, TDI). На изложението в Хановер, също така направи дебют и пакетът „Лека нощ“, който превръща Multivan в удобна спалня с разгъваем матрак и възможноост за допълнително затъмняване.


Tuning-BG.com

Виж още

Back to top button